Vinkurs

lørdag 10. jun Oppstart kl. 18:00
850,-

Bare for noen få år siden var det ingen viner fra England å få kjøpt i Norge. I dag er det flere titalls, og engelsk vin er i vinden som aldri før...

Den første vinmarken i England ble plantet så tidlig som i 1952. Nå har global oppvarming gitt England muligheten til å produsere musserende vin i verdensklasse, noe som ikke lot seg gjøre for bare 20-30 siden.

I dag finnes det over 100 vinprodusenter i sør-England, og vi skal få smake på noen av vinene som har fått mye skryt – og som er å få tak i via Vinmonopolet. Sommelier Kim Waldahl Hasund vil veilede os gjennom smaking av musserende-, hvit-, rosé- ja, til og med, rødvin! Vi vil smake på viner fra hele fem forskjellige engelske vinprodusenter, men vi starter kvelden med en ekte Champagne aperitif. Kurset begynner kl.18:00 og tar 1,5 – 2,0 timer.

Samtidig serverer vi en lekker tallerken av ulike smaker som passer særlig godt til disse vinene. Gi oss gjerne beskjed hvis du ikke tåler gluten, egg eller sjømat! Etter kurset, vil det være anledning for de som ønsker det, å kose seg lenger og eventuelt kjøpe andre engelske viner fra baren.

Det blir satt opp GRATIS fellesskyss fra Røros drosjesentral til Vintervollen kl.17:45, mens tilbaketuren bestilles ved behov og betales av kunden.

Spesialtilbud
Deltakere på vinsmakingen får også en spesialpris på konserten på låven dagen etter. Da spiller en internasjonal strykekvartett et nydelig program av Brahms og Dvorak. Tilbudet sees når du trykke på billettknappen. Barn 16 og under gratis. Konserten starter kl.15:00. Mat og drikke selges fra kl.14:00.

Kim Waldahl Hasund
NESTE ARRANGEMENT →
Les mer

Gavekort fra Fjøsakademiet

Instagram