UTLEIE

Høylemmen

Vår nydelige låve passer perfekt for de som ønsker et vakkert og annerledes sted til bryllup, konfirmasjon, middagselskap, møte, konsert eller arrangement. Med en størrelse på 250 kvm er det plass til cirka 70 gjester ved formelle middager og inntil 160 publikummere ved konserter. Rommet er fullt isolert og oppvarmet, og har både kjøkken og innendørs toaletter. Parkeringsplassen er romslig og er stor nok for en buss å snu.

 

Bryllup

Låvebryllup på Røros

Drømmer du om et rustikk bryllup i vakre omgivelser? Et sted som er passe stort men likevel intimt og som dere kan pynte selv til å skape et helt personlig preg? Vår låve befinner seg kun 10 km fra Verdensarvstedet, Røros, på en tradisjonell gård utenfor tettstedet, Glåmos. ‘Høylemmen’ er et unikt lokale, godt utstyrt med inventar av høy kvalitet. Vi har bord og stoler i flere fasonger, samt bordduker, stoltrekk, sløyfer, servise, glass, bestikk og mye mer. Vi organiserer hele – eller deler – av feiringen, inklusivt mat, drikke og serverings-personell. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om muligheter, tilgjengelighet og pris.

 

Konfirmasjon og andre selskap

Lokalet egner seg også for andre typer selskap, som konfirmasjon, bursdag, dåp eller julebord. Fjøsakademiet kan lage småretter, lunsj, kaffe og kake til dere – eller vi kan bestille det som måtte ønskes fra våre lokale samarbeidspartnere innenfor hotell og catering. Leietakere er velkomne til å ta med ferdiglaget mat som skal varmes opp og hjemmelagde kaker for å sette i kjøleskapet. Ved lukkede selskap kan man ha med seg alkohol selv. Om ønskelig kan man leie en ekstra dag for å pynte ferdig på forhånd.

 

Instagram