Selskap, bryllup, møte, seminar...

Høylemmen

Vår nydelige låve passer perfekt for den som leter etter et vakkert, stemningsfullt og annerledes sted til bryllup, konfirmasjon, selskap, møte eller konsert. Med en størrelse på ca 250 kvm tar vi imot inntil 60 gjester ved brylluper og formelle middager, og inntil 150 publikummere ved konserter.

Rommet er isolert og oppvarmet, godt utstyrt og har et moderne kjøkken, innendørs toaletter og rikelig med parkering. Gården ligger kun 10 km fra Bergstaden Røros, utenfor tettstedet, Glåmos. Vi har i tillegg litt overnatting på gården.

 

Låvebryllup på Røros

Drømmer du om et rustikk bryllup i vakre omgivelser? Et sted som er passe stort men likevel intimt, hvor du kan komme til et ferdig og nydelig dekket bord men likevel sette ditt personlige preg med den siste pynten? ‘Høylemmen’ er et unikt lokale, godt utstyrt med inventar av høy kvalitet. Vi har bord og stoler i flere fasonger, samt bordduker, stoltrekk, sløyfer og mye mer. Vi organiserer hele, eller deler av feiringen. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om muligheter, tilgjengelighet og pris.

 

Konfirmasjon og andre selskap

Lokalet passer for mange typer selskaper, som konfirmasjon, bursdag og dåp, men er like godt egnet til møter, foredrag og seminarer – bl.a. korseminar. Rommet har en fantastisk og behagelig akustikk, og vi har lerret, fremviser, mikrofon, lydanlegg og et bra piano.

Fjøsakademiet kan lage småretter, lunsj, kaffe og kake til inntil 30 eller maten kan bestilles fra våre lokale samarbeidspartnere innenfor hotell og catering. Ved forespørsel kan leietakere ta med egne kaker for å sette i kjøleskapet. Ved lukkede selskap kan man ha med alkohol selv.

 

Instagram