Selskap, bryllup, møte, seminar...

Høylemmen

Vår låve passer perfekt for den som leter etter et vakkert og annerledes sted til arrangementet sitt, enten det er bryllup, selskap, møte eller konsert. Med en størrelse på 250 kvm er rommet ideelt for 10-60 gjester ved brylluper og formelle middager, og inntil 150 publikummere ved konserter. Det er fullt isolert og oppvarmet, med både kjøkken og innendørs toaletter. Parkeringsplassen er romslig – og stor nok for at en buss kan snu. Gården ligger kun 10 km fra Bergstaden Røros, utenfor tettstedet, Glåmos.

 

Låvebryllup på Røros

Drømmer du om et rustikk bryllup i vakre omgivelser? Et sted som er passe stort men likevel intimt, hvor du kan komme til et ferdig og nydelig dekket bord men likevel sette ditt personlige preg med den siste pynten? ‘Høylemmen’ er et unikt lokale, godt utstyrt med inventar av høy kvalitet. Vi har bord og stoler i flere fasonger, samt bordduker, stoltrekk, sløyfer og mye mer. Vi organiserer hele, eller deler av feiringen. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om muligheter, tilgjengelighet og pris.

 

Konfirmasjon og andre selskap

Lokalet passer for mange typer selskaper, som konfirmasjon, bursdag og dåp, men er like godt egnet til møter, foredrag og seminarer – bl.a. korseminar. Rommet har en fantastisk og behagelig akustikk, og vi har lerret, fremviser, mikrofon, lydanlegg og et bra piano.

Fjøsakademiet kan lage småretter, lunsj, kaffe og kake til dere – eller maten kan bestilles fra våre lokale samarbeidspartnere innenfor hotell og catering. Ved forespørsel kan leietakere ta med hjemmelaget mat som skal varmes opp og kaker for å sette i kjøleskapet. Ved lukkede selskap kan man ha med alkohol selv. Vanligvis, inkluderer leieavtalen adgang til lokalet dagen før selskapet for forberedelse og pynting.

 

Instagram