Lunsjkonsert

lørdag 26. sep Oppstart kl. 14:00

Vi får besøk av Kamfest i 2020 og kan love en spennende konsert med noen av de fremragende unge deltakere! Lunsj, vin, kaffe & kake selges fra kl.13:00

Trondheim kammermusikkfestival feirer i 2020 sitt 25-års jubileum og har i dag vokst til en begivenhet som tiltrekker folk fra hele verden. Årets festival blir likevel nasjonal heller enn internasjonal pga Korona-restriksjoner. Fire unge norske strykekvartetter deltar i år, og vi på Fjøsakademiet er stolt over å kunne presentere en av dem:

Alohomora Quartet

Alohomora Quartet ble dannet i 2018 og består av fire talentfulle unge musikere som traff hverandre på Norges Musikkhøgskole: Kitiara Braune (fiolin), Katherine Wang (fiolin), Dorothea Möri (bratsj) og Karin Hannisdal (cello).

Kvartetten ble valgt for å delta i talentutviklingsprogramet Oslo Kvartett Serie Ung i 2019/2020. Medlemmene studerer nå for sine bachelor- og masters-grader og har allerede lagt bak seg mye erfaring som profesjonelle musikere. Vi gleder oss til å høre dem fremføre:

    • Beethoven strykekvartett nr 16, op 135.
    • Dvorak strykekvartett nr 12 op. 96 (den amerikanske)

Vi tar selvfølgelig hensyn til smittereglene. Derfor er det begrenset med antall sitteplasser, og vi oppmuntrer til forehåndskjøp av billett. Konserten arrangeres i tett samarbeid med Trondheim kammermusikkfestival og med støtte fra Norsk kulturrådet.

NESTE ARRANGEMENT →
Les mer

Operahistorie på 60 minutter

lørdag 17. okt Oppstart kl. 20:00
Les mer

Babettes gjestebud

Les mer

Gavekort fra Fjøsakademiet

Instagram