Vinsmaking

fredag 26. aug kl. 19:00 - 21:00

En musserende aften!

Sommelier Kim Waldahl Hasund veileder oss gjennom temaet musserende vin – Champagne, Cava og Prosecco. Vi skal lære litt grunnleggende innenfor de respektive typene, smake underveis og gå tilbake for å kjenne forskjellene. Det serveres brød og litt snacks med.

Drosje fra Røros skysstasjon kl.18:45 og etterpå fra Fjøsakademiet kl. 21:00. (Egen andel kr 50,- hver vei betales på låven). La oss vite om du trenger skyss, samt om dere er flere som vil sitte ved samme bord under vinsmakingen.

Billetter til arrangementet kjøpes enten på Hoopla (se linken over) eller ved å ta kontakt med Lindsay på tlf. 413 02 396 / epost: post@fjosakademiet.no

Kim Waldahl Hasund (bilde pvt)
NESTE ARRANGEMENT →
Les mer

Lunsj-konsert TICC

fredag 23. sep Oppstart kl. 14:00
Les mer

Babettes gjestebud

lørdag 08. okt Oppstart kl. 17:30
TrondheimBlåsekvintett Les mer

Trondheim Blåsekvintett 50-år!

fredag 14. okt Oppstart kl. 18:00
Les mer

Jazzaften med Wako

lørdag 19. nov Oppstart kl. 20:00
Les mer

Gavekort fra Fjøsakademiet

Instagram