Lunsjkonsert med piano trio fra TICC

torsdag 26. sep kl. 14:00 - 16:00

Storfint besøk fra en av verdens mest spennende kammermusikkonkurranser. Salg av mat og drikke fra dørene åpner 13:00.

Trondheim International Chamber Music Competition er en anerkjent kammermusikkonkurranse som annethvert år trekker unge talenter fra hele verden til Trondheim. Årets konkurranse er for pianotrioer og nivået på de inviterte deltagerne er skyhøyt. Juryen består av musikere på internasjonalt nivå, og ledes i år av den amerikanske pianisten Lambert Orkis.

På torsdag 26. september får vi på Fjøsakademiet besøk av en av disse pianotrioene. Nøyaktig hvem er det for tidlig å si, men vi kan garantere at dette blir en fryd for klassiskmusikkelskere! Kom en time i forkant og nyte en smårett med et glass vin eller kaffe og kake. Dørene åpner kl.13:00 og konserten starter en time senere. Velkommen til Høylemmen!

Å kunne tilby musikerne en mulighet til å få sett mer av den flotte regionen de er på besøk og samtidig kunne tilby publikum i Trondheimsregionen klassisk kammermusikk på dette nivået er det som gjør disse distrikskonsertene til en vinn-vinn situasjon for både TICC og lokale konsertarrangører. Konkurransen arrangeres i tett samarbeid med Trondheim kammermusikkfestival, som går av stabelen samme uka. (Se mer om festivalen på kamfest.no; Mer informasjon om juryen og konkurransen for øvrig finner du på ticc.no).

 

NESTE ARRANGEMENT →
Les mer

Kunstkurshelg for unge

lørdag - søndag 28 - 29. sep Oppstart kl. 10:00
Les mer

Filmmiddag: Babettes gjestebud

lørdag 05. okt kl. 17:00 - 23:00
Kr 2100,- Kjøp billetter
Les mer

Siv-Anita Strickert Band

lørdag 02. nov kl. 19:30 - 23:00
Les mer

Kjøttrull-/syltekurs

mandag 25. nov kl. 19:00 - 22:00

Instagram