Nordic Blue

lørdag 20. mar Oppstart kl. 19:30

Nordic Blue vokalgruppe

Vokalgruppen Nordic Blue jobber med spennende musikk, med hovedvekt på jazz, - gjerne gruppens egne arrangementer! En unik gjeng som skaper stemning!

Vokalgruppen Nordic Blue byr denne kvelden på de mest stemningsfulle perlene fra sine ti år som vokalgruppe. Gjengen i Nordic Blue kommer fra Hamar og består av 6 entusiastiske sangere med lang erfaring fra kor og som solister. Flere av medlemmene har røtter og stort nettverk i Nord-Østerdal og Røros-traktene. Gruppen har turnert i Norge og Europa og har spesialisert seg på jazz- og poprepertoar, gjerne med spesialskrevne arrangementer. Publikum loves en perlerad av varierte låter som skapt for en lun kveld på Høylemmen!

Sissel Havik – sopran
Berit Johnsen – sopran
Randi Strømbu – alt
Arild Pytte Solum – tenor
Thomas Caplin – bass
Thomas Nilssen – bass
Morten Midtlien – lyd

Fjøsakademiet har blitt erfaren med håndtering av smittevernstiltakene ved kulturarrangementer og er veldig opptatt av at publikumet alltid skal ha en trygg opplevelse hos oss. Vi planlegger å ha servering – men det er litt tidlig enda å si hva eller hvordan. Et begrenset antall billetter blir lagt ut til salgs og de må kjøpes på forhånd. Billettsalg åpner i februar. Velkommen til Høylemmen!

 

Konserten arrangeres med støtte fra Kulturrådet

NESTE ARRANGEMENT →
Les mer

Fange av mi tid

lørdag 05. jun Oppstart kl. 20:00
Les mer

Babettes gjestebud

Les mer

Gavekort fra Fjøsakademiet

Instagram