Fluekastekurs

fredag - lørdag 20 - 21. aug Oppstart kl. 17:00

Praktisk fluekastekurs

Fiskesesongen har begynt! Puss opp teknikken og få tips fra ekspertene...

Sport 1 Røros og Fjøsakademiet arrangerer et fluekastekurs med praktisk fluefiske i elva i samarbeid med Trond Olsen og Knut Arnold Gravdahl fra firmaet, Ta fisk. Kurset går over to dager, og er lagt opp slik at nybegynnere og andre med liten eller ingen erfaring vil få ekstra veiledning på den første dagen, både inne på låven og ute på marken bak låven. Erfarne fiskere kan velge, hvis de ønsker, å stå over Dag 1, eller de kan terpe på lang kast og dobbel trekk. (På billettsiden, velger man om man vil være med på én eller på begge dager).

Dag 2 vil være tilpasset både nybegynnere og viderekommende. Det blir muligheter for å låne utstyr, men ta gjerne med ditt eget, hvis du har det. Det blir også muligheter for å kjøpe utstyr til gunstige priser. Utstyrsutstillingen vil stå på Høylemmen under hele kurset; kaffe og kake er inkludert i kursavgiften og man vil kunne kjøpe alkoholfri-øl, mineralvann og snacks, men det kan bli lurt å ta med en matpakke på lørdag!

Fredag 17:00 – 21:00
Lørdag 12:00 – 16:00

PROGRAM OG PRIS

Merk at detaljene er veiledende og at instruktørene kan finne det gunstig å endre ved behov.

 • Dag 1, fredag 20. august

Overhodekasting for nybegynnere
Utstyrsgjennomgang
For de mer erfarne, blir det terping på lange kast og dobbel trekk

 • Instruktørene ber om at deltakere den første dagen kommer tidlig, gjerne kl.16:00, for å rigge opp utstyr, slik at kurset kan begynne på planlagte tiden.
 • Dag 2, lørdag 21. august

 • Praktiske kast
  Rullekast
  Speykast
  Snakeroll, m.m.
  Fluevalg
  Praktiske fiske
NESTE ARRANGEMENT →
Les mer

Alpaca

fredag 03. sep Oppstart kl. 00:00
Les mer

Babettes gjestebud

Les mer

Gavekort fra Fjøsakademiet

Instagram