TICC piano trio

lørdag 30. sep Oppstart kl. 13:00
250,-

Også i år er vi så heldig å få besøk fra TICC! Men hvem kommer?

Lørdag 30. september får vi besøk av en pianotrio fra Trondheim International Chamber Music Competition (TICC) – bare vi vet ikke hvem det er enda! Annethvert år, inviterer Trondheim kammermusikkfestival unge talenter fra hele verden til å delta i konkurransen. Blant mange gode søkere i år, er ni pianotrioer plukket ut, og disse skal spille foran en internasjonal jury, ledet av den britiske fiolinisten Anthony Marwood.

Hvilken trio som kommer til Høylemmen får vi ikke vite før det blir avklart hvem som har gått videre til andre runde og finalerunden. Uansett, er det en av disse ni utvalgte trioene, som alle holder skyhøyt nivå. Før avgjørelsen er tattm må vi leve i spenning!

Å kunne tilby musikerne en mulighet til å få sett mer av den flotte regionen de er på besøk i, og samtidig kunne tilby Trøndelagsregionen klassisk kammermusikk på dette nivået, gjør denne distriktskonserten til en vinn-vinn situasjon for både TICC og Fjøsakademiet. TICC anses for å være et springbrett for en karriere på den internasjonale musikksecenen. Flere av deltagerne har allerede vunnet priser i andre konkurranser omkring i verden. Man er uansett sikret en helt nydelig klassisk konsert!

Mer informasjon om juryen og konkurransen for øvrig finner du på https://www.ticc.no/

Årets grupper:
– Albéniz Trio (ES/NL)
– Amelio Trio (DE)
– Holm Trio (DK/SE)
– Paddington Trio (FI/IE/US)
– Rilian Trio (CA)
– Trio Castus (KR)
– Trio Incendio (CZ)
– Trio Luminescence (FR)
– Trio Tokava (MY/TW/US)

Som vanlig, byr Fjøsakademiet på noe godt å spise og drikke i tiden før konsertstart. Vi åpner lokalet til publikumet kl.12:00 for salg av lunsj, vin, kake og kaffe. Så er det bare å lene seg tilbake og nyte vakker musikk i en av distriktets fineste akustikk.

OBS! Barn 16 år og yngre kommer inn gratis på alle Fjøsakademiets konserter.

 

Trio Basilea 2022
NESTE ARRANGEMENT →
Les mer

Gavekort fra Fjøsakademiet

Instagram