Skjærp dæ

tirsdag 08. okt Oppstart kl. 19:00

Intimkonsert

Den nordnorske skribenten Astri Hansen Juvik møter trønderrockeren Terje Tranaas på scenen - og vi tviler på at du har opplevd noe lignende før!

Nå er det på tide at vi blir snillere og rausere både med oss selv, hverandre og jordkloden! Intet mindre. Knakende gode livsfilosofiske tekster mikses med musikk komponert eller spesielt utvalgt for anledningen. Teksten og musikken er skjør som glass eller brautende og frampå – som livet selv.

«Forestillingen «Skjærp dæ» anbefales på det sterkeste. Tekstene er nære og varme, men også skarpe og såre. Astri si framføring er naturlig og svært troverdig. Dette kombinert med passende musikk og nydelige bilder, ga oss næring for flere sanser. Som arrangør og deltaker var jeg stolt og glad for å kunne tilby denne forestillingen i bygda mi, og responsen fra tilhørerne var veldig god!» – Brit Randi Pedersen, virksomhets-leder for innbyggertorg og frivillighet i Namsos kommune.

«Det va heilt fantastisk. Fra første ord kjent æ det heilt innst, innerst, heilt innant» – trønderdame på Namsos kulturhus.

«Ei kjempeflott forestilling som rørte langt inn i sjela, en magisk kombinasjon mellom musikk, bilder for anledningen og flotte tekster. Sterkt, fint og rørende!» – Svein Tore Kolstad, Lokalavisa Fjordtilfjord

← FORRIGE ARRANGEMENT NESTE ARRANGEMENT →
Les mer

Sigrid Moldestad

fredag 05. jul Oppstart kl. 19:00
380,- /170,- inkl. avg. Billetter
Les mer

Sommerkafé

tirsdag - onsdag 09 - 24. jul kl. 11:00 - 15:00
Les mer

Trondheim Kammermusikkfestival

fredag 27. sep Oppstart kl. 12:00
Les mer

Kjøttrull-sying

tirsdag 26. nov Oppstart kl. 19:00
Les mer

Thomas Brøndbo

onsdag 04. des Oppstart kl. 19:00
Les mer

Gavekort fra Fjøsakademiet

Instagram