Kjøttrull-sying

tirsdag 26. nov Oppstart kl. 19:00

Kjøttrull-sying

Din egen saftig, hjemmelaget kjøttrull til jul! Kurset blir i løpet av uke 48, mest sannsynligvis på tirsdag 26. november.

Vårt populære kurs er blitt en årlig førjulstradisjon for mange. I 2024, får vi igjen ekspertveiledning fra kokken, Per Ole Græsli. Han har gode tips både til deg som har laget kjøttrull før, og til deg som aldri har gjort det.

Dekket bord
Vi skaffer (nesten) alt du trenger – skinn, spekk, oksekjøtt, løk, krydder – samt tråd og netting. Du skal ha med eget forkle, skjærefjøl, skarp kniv og nål – hvis du har. Merk at prisen du betaler ved påmelding dekker kun kursavgiften! På slutten av kvelden blir kjøttrullen(e) du lager veid(e) og du betaler et tillegg for ingrediensene. Nøyaktig kilopris vet vi ikke enda, siden det avhenger på leverandøren, men vi kan garantere at rullen blir mye billigere enn i butikken. Du koker den hjemme fordi det blir for kort tid på kurskvelden. Du kan også fryse og koke den senere. Sett av tirsdag 26. november. Her blir det god stemning, samt gratis kaffe og kake. Velkommen til årets kjøttrull-kosekveld!

← FORRIGE ARRANGEMENT NESTE ARRANGEMENT →
Les mer

Trondheim Kammermusikkfestival

fredag 27. sep Oppstart kl. 12:00
Les mer

Skjærp dæ

tirsdag 08. okt Oppstart kl. 19:00
Les mer

Thomas Brøndbo

onsdag 04. des Oppstart kl. 19:00
Les mer

Gavekort fra Fjøsakademiet

Instagram