Vintertoner

lørdag 10. feb Oppstart kl. 13:00
250,-

Lunsj konsert

Nydelige toner fra en ung strykekvartett med lokaltilknytning - og en utsøkt lunsj for sultne konsertgjengere...

Innlandskvartetten reiser vinteren 2024 ut på turnè med konserten «Vintertoner». Innlandskvartetten ble etablert høsten 2022 og består av Joakim Røbergshagen og Ida Kristine Hansen på fiolin, Stefan Ali på bratsj og Siri Snortheim på cello. De er alle aktive, utøvende musikere både lokalt, regionalt og nasjonalt. Siri er lokaljenta som vokste opp på nabogård til Fjøsakademiet og vi gleder oss til å ta imot hennes ensemble.

Sommeren 2023 høstet de gode ord fra et entusiastisk publikum med sin turnè «Romantsik aften» da de besøkte ulike steder i Innlandet. Denne gang fortsetter Innlandskvartetten sitt dypdykk inn i strykekvartettens mangfoldige verden med musikk av Beethoven og Borodin med flere. De lover en konsert med store kontraster og mye musikkglede!

Før konsertstart kan sultne konsertpublikummere kjøpe seg en utsøkt lunsj, laget spesielt for anledningen av Røros Bakeri. Vi byr på Tikkamasala med ris og salat, samt kake og kaffe. Kaféen åpnes kl.12.00. Barnefamilier er hjertelig velkommen og alle under 16 kommer inn gratis.

Les mer

Gavekort fra Fjøsakademiet

Instagram