Nordic Blue

lørdag 20. mar Oppstart kl. 19:30
275,-

Nordic Blue

Topp vokalprestasjon, lun atmosfære og noe godt i glasset. Denne kvelden er et must for vokal- og korentusiaster!

Nordic Blue byr denne kvelden på de mest stemningsfulle perlene fra sine ti år som vokalgruppe. Gjengen i Nordic Blue kommer fra Hamar og består av 6 entusiastiske sangere med lang erfaring fra kor og som solister. Flere av medlemmene har røtter og stort nettverk i Nord-Østerdal og Røros-traktene. Gruppen har turnert i Norge og Europa og har spesialisert seg på jazz- og poprepertoar, gjerne med spesialskrevne arrangementer. Publikum loves en perlerad av varierte låter som skapt for en lun kveld på Høylemmen!

Sissel Havik – sopran
Berit Johnsen – sopran
Randi Strømbu – alt
Arild Pytte Solum – tenor
Thomas Caplin – bass
Thomas Nilssen – bass
Morten Midtlien – lyd

En liten smakebit fra Nordic Blue:

Fjøsakademiet er opptatt av at publikumet skal ha en trygg opplevelse. I tråd med de siste oppdaterte smittevernreglene, får vi nå muligheten å legge ut et begrenset antall med billetter. Disse kjøpes på forhånd enten via Hoopla eller ved å ta kontakt med Fjøsakademiet. Baren og matsalg åpner kl.18:30. Vi har vegetar/glutenfri.

Vår billettgaranti: Hvis nasjonale eller lokale retningslinjer strammes inn etter at du har kjøpt billett, og konserten må avlyses/utsettes, blir det vanligvis satt opp en ny dato. Eksisterende billetter vil være gyldig for den nye datoen eller vil kunne benyttes i anledning en annen, tilsvarende konsert. Hvis et tilfredsstillende alternativ ikke finnes, kan du få refundert billetten, minus billettavgiften. Velkommen til Høylemmen!

Konserten er gjort mulig ved støtte fra Kulturrådet.

NESTE ARRANGEMENT →
Les mer

Fange av mi tid

lørdag 05. jun Oppstart kl. 20:00
Les mer

Babettes gjestebud

Les mer

Alpaca

Les mer

Gavekort fra Fjøsakademiet

Instagram