En kveld i New Orleans!

fredag 17. feb Oppstart kl. 18:00
250,-

Tricia Boutté både synger og lager mat på scenen når hun opptrer sammen med Quintus i februar!

Vokalist Tricia Boutté, opprinnelig fra New Orleans, blir med i februar når musikerne i Quintus portretterer musikken fra sammen by. Tricia har sunget hele sitt liv, på scener i hele verden, og med sin kraftige og lekne stemme gjør hun jazz, blues og gospel med sitt helt egne preg. Quintus vil her vise frem alt som er av musikalsk lekenhet fra byen som ligger langs Mississippis utløp.

Matkulturen i New Orleans har, som musikken, også et godt renommé og – hvis det er noe Tricia elsker like høyt som å synge – så er det å lage mat! «En Kveld i New Orleans med Teedy Cooks» tilbyr varme, glede og masse energi – et show hvor sansene virkelig får en helhetsopplevelse. Her svinger sleiven sammen med musikken når Tricia «Teedy» Boutté tilbereder jambalaya under selveste konserten. Det blir bar og salg av Tricias jambalaya til publikumet også – hun lager en stor porsjon tidligere på dagen. Bon appétit!

Quintus er et band tilknyttet Fylkesmusikerne i Trøndelag. Bandet ble startet i 1994 og består i dag av musikere fra Norge, Sverige og Danmark. Selv om musikerne er skandinaviske, er musikken de selv komponerer og arrangerer inspirert av tradisjoner fra hele verden. De siste tilstrømningene til bandet inkluderer mye kunnskap innen jazz og andre rytmiske stilarter. Fra Jelly Roll Mortons første små ragtimesynkoper, til dagens heseblesende brassband-toner. Dette er musikk som passer til enhver anledning, enten det er formiddagscafé eller full fest på puben, kulturhus eller kirke.

Besetning:
Tricia Boutté – vokal
Sturla Hauge Nilsen – trompet
Morten Schrøder – trompet
Elisabeth Fossan – trombone
Anders Bast – saxofon/klarinett
Steffen Granly – tuba
Lasse Ehn – trommer

NESTE ARRANGEMENT →
Les mer

Thomas Brøndbo

onsdag 06. des Oppstart kl. 19:00
300,- Billetter
Les mer

Gavekort fra Fjøsakademiet

Instagram