Kjøttrull-sying
Bli med på en koselig førjuls-stund på Høylemmen og lag din egen saftig, hjemmelaget kjøttrull!
Kjøttrull-sying på Høylemmen har blitt en årlig førjuls-tradisjon for mange. I år får vi igjen ekspert-veiledning fra Per Ole Græsli. Han har gode tips både til deg som har laget kjøttrull mange ganger før, og til deg som aldri har gjort det. Obs! Påmeldingsfrist 22. november, slik at vi kan være sikker på å bestille nok ingredienser.
Dekket bord
Vi skaffer (nesten) alt du trenger – skinn, spekk, oksekjøtt, løk, krydder – samt tråd og netting. Du skal ha med eget forkle, skjærefjøl, skarp kniv og nål (hvis du har). Merk at prisen du betaler ved påmelding dekker kun kursavgiften! På slutten av kvelden blir kjøttrullen(e) du lager veid(e) og du betaler for ingrediensene. Nøyaktig kilopris vet vi ikke enda, siden det er avhengig av kostnad fra leverandøren, men vi kan garantere at rullen blir uansett billigere enn i butikken. Du koker den hjemme fordi det blir for kort tid på kurskvelden – eller du kan fryse og koke den senere. Sett av tirsdag 26. november. Her blir det god stemning, samt gratis kaffe og kjeks. Velkommen til årets kjøttrull-kosekveld!