Kjøttrull-/syltekurs

mandag 25. nov kl. 19:00 - 22:00

Nytt av året er at du kan velge mellom kjøttrull eller sylte - eller kanskje lage begge deler!

Vår kjøttrull-sying kurskveld har blitt for mange en trivelig årlig tradisjon hvor de kan sikre seg saftig hjemmelaget kjøttrull til jul, uten stress. For de som aldri har sydd rull før, blir det god veiledning fra kokk Rolf Solbakken som har lært kunsten etter sin mor og mormor, hvis julepålegg var legendarisk.

NYHET! På samme kveld kan du i år – enten i tillegg eller som alternativ – lage sylte under instruksjon av kokk Per Ole Græsli, kjent i Rørostraktene for sine utsøkte kjøttretter.

Du sikrer din plass ved å kjøpe billett her. På selveste kvelden, blir de ferdigsydde kjøttrullene veid, og du betaler for ingrediensene du har brukt. Vi kommer tilbake nærmere tiden med kilopris, men kan garantere at du vil få mye for pengene og en sosial, morsom og lærerik kveld.

 

← FORRIGE ARRANGEMENT
Les mer

Lunsjkonsert med piano trio fra TICC

torsdag 26. sep kl. 14:00 - 16:00
Les mer

Kunstkurshelg for unge

lørdag - søndag 28 - 29. sep Oppstart kl. 10:00
Les mer

Filmmiddag: Babettes gjestebud

lørdag 05. okt kl. 17:00 - 23:00
Kr 2100,- Kjøp billetter
Les mer

Siv-Anita Strickert Band

lørdag 02. nov kl. 19:30 - 23:00

Instagram