Kjøttrull-sying og syltekurs

mandag 25. nov kl. 19:00 - 22:00

Nytt av året er at vi starter kvelden med en demonstrasjon om hvordan å lage sylte!

Vår kjøttrull-sying kurskveld har blitt for mange en trivelig årlig tradisjon som gjør at de kan sikre seg saftig hjemmelaget kjøttrull til jul, uten stress. For de som aldri har sydd rull før, blir det god veiledning å få fra kokk Per Ole Græsli.

Kvelden begynner med en demonstrasjon om hvordan å lage sylte. Deretter syr vi kjøttrull sammen – hvor mye og hvor stor(e) er opp til hver enkelt deltaker.

Per Ole Græsli

Du sikrer din plass ved å kjøpe en billett på forhånd. På selveste kvelden, blir din (eller dine) ferdigsydde kjøttrull(ene) veid, og du betaler for ingrediensene du har brukt. Vi kommer snart tilbake med kilopris men kan garantere at du vil få mye for pengene og en sosial, morsom og lærerik kveld.

← FORRIGE ARRANGEMENT NESTE ARRANGEMENT →
Les mer

Vinsmaking

lørdag 23. nov Oppstart kl. 19:00
Les mer

Babettes gjestebud filmmiddag

lørdag 28. mar Oppstart kl. 17:30
Les mer

Gavekort fra Fjøsakademiet

Instagram