Vinsmaking

lørdag 23. nov Oppstart kl. 19:00
725,-

Vinsmaking med ost!

Vinsmaking er blitt et godt etablert tilbud på Fjøsakademiet og er like populær blant erfarne vinkjennere som ‘glade nybegynnere’. Våre kursholdere er kunnkapsrike og underholdende, og plukker alltid ut et godt utvalg av viner.

Denne gangen blir vi veiledet av meget erfaren vin-ekspert Henning Dolve, kjent for hans interessante og trivelige vinseminarer.

Henning er utdannet kokk, og har et langt liv med jobb innen hotell og restaurant. Under hans tid på Vinmonopolet tok han utdannelse i Vin & Mat på Gastronomisk Institutt – og hadde ansvar for opplæring av de ansatte i flere år. Henning har også drevet som importør og vinselger – og har de siste årene holdt mange kurs og smaksverksted.

Henning Dolve (bilde: privat)

På lørdag 23/11 smaker vi på rødvin, hvitvin og bobler, og opplever disse sammen med ulike typer smaker. Senere på kvelden blir det anledning til å kjøpe seg mer vin og å nyte denne sammen med noe godt fra vårt ostebord.

Si fra hvis dere er flere som vil sitte ved samme bord. Vi setter opp drosje mellom Røros/Glåmos og Høylemmen til kun kr 100,- T/R per passasjer. Send beskjed (for eksempel sms til 413 02 396) hvis du/dere vil sitte på. Påmelding til vinsmakingen senest torsdag 21.november.

Obs! Gavekort er tilgjengelige på vinsmaking. Klikk på ‘Kjøp gavekort’ for å se på ulike gavekort-muligheter.

NESTE ARRANGEMENT →
Les mer

Fluefiskekurs

fredag - lørdag 12 - 13. jun Oppstart kl. 17:00
Kr 900,- Kjøp billetter
Les mer

Konsert Trondheim Kammermusikkfestival

fredag 25. sep kl. 14:00 - 16:00
Les mer

Babettes gjestebud

Les mer

Gavekort fra Fjøsakademiet

Instagram