Vinsmaking med ost

lørdag 23. nov Oppstart kl. 19:00

Armin Begic introduserer oss til klassikere og nyheter innenfor vin som passer ypperlig med ost!

Vi smaker på fem forskjellige viner – alt fra rødvin og hvitvin til dessertvin og champagne. Gode oster smaker vi også på og får nyttige tips om servering fra sommelier Armin Begic.

Armin bodde på Røros tidligere, hvor han jobbet bl.a. på Hotell Røros og den flotte restauranten, Vertshuset. Etter at det nye Hotell Britannia ble åpnet i 2019 ble han ‘headhuntet’ av dets nye direktør, Mikael Forselius, til å være sommelier der.

De som har vært med på Fjøsakademiets vinsmakinger før vet at Armin har masse kunnskap som han leverer med gode kommentarer og et glimt i øyet. En liten quiz blir det også med premie for det bordet som klarer seg best! La oss vite på forhånd hvis dere er flere enn 4 som vil sitte ved samme bord.

Vi setter opp drosje mellom Røros og Høylemmen til kr 110,- tur/retur (uansett om du benytter deg kun av én vei). Vipps gjerne summen til Fjøsakademiet #117528 på forhånd (merk innbetalingen ‘drosje’) slik at vi vet hvor mange skyss å bestille. Drosjen drar fra Røros jernbanestasjon kl.18:45. Vennligst vær der litt før!

Armin Begic (bilde: privat)
← FORRIGE ARRANGEMENT NESTE ARRANGEMENT →
Les mer

Vegansk matkurs

onsdag 30. okt kl. 18:00 - 21:00
300,-
Les mer

Siv-Anita Strickert Band

lørdag 02. nov kl. 20:00 - 22:30
Les mer

Kjøttrull-/syltekurs

mandag 25. nov kl. 19:00 - 22:00
Les mer

Babettes gjestebud filmmiddag

lørdag 28. mar Oppstart kl. 17:30
Les mer

Gavekort fra Fjøsakademiet

Instagram