Vinsmaking

fredag 26. aug kl. 19:00 - 21:00
650,-

Har du noen gang lurt på forskjellen mellom de ulike musserende vinene? Kanskje vet du noe om druetypene som brukes, men klarer du å skille mellom Champagne og Cava uten å lese på etiketten?

Sommelier Kim Waldahl Hasund veileder oss gjennom temaet musserende vin – Champagne, Cava og Prosecco. Vi skal lære litt grunnleggende innenfor de respektive typene, smake underveis og gå tilbake for å kjenne forskjellene. Det serveres brød og litt snacks med. Vinsmakinger på Høylemmen er populære, lærerike og morsomme.

Fellesdrosje for de som vil, drar fra Røros skysstasjon kl.18:45 og etterpå fra Fjøsakademiet kl. 21:00. (Egen andel kr 50,- hver vei betales på låven). La meg vite om du trenger skyss, samt om dere er flere som vil sitte ved samme bord under vinsmakingen.

Betaling kan skje på låven, men vi må ha påmelding til arrangementet på forhånd. Forhåndssalg av billetter skjer enten her på hjemmesiden (se knappen over) eller ved å ta kontakt med undertegnede, Lindsay, på tlf. 413 02 396 / post@fjosakademiet.no.

Kim Waldahl Hasund (bilde pvt)
NESTE ARRANGEMENT →
Les mer

Balderdash

fredag 07. okt Oppstart kl. 18:00
Les mer

Babettes gjestebud

lørdag 08. okt Oppstart kl. 17:30
kr 1500,- Kjøp billetter
TrondheimBlåsekvintett Les mer

Trondheim Blåsekvintett 50-år!

fredag 14. okt Oppstart kl. 18:00
Les mer

Kjøttrull-sying

tirsdag 29. nov kl. 19:00 - 21:30
Kr 325,- Kjøp billetter
Les mer

Gavekort fra Fjøsakademiet

Instagram