Kjøttrull-sying
Din egen saftig, hjemmelaget kjøttrull til jul!
Hjemmelaget kjøttrull enten til deg og dine eller som en flotte gave til noen du er glad i! Vårt populære kurs er tilbake under ekspertveiledning av kokken Per Ole Græsli. Han blir klar med gode tips både til deg som har gjort dette før og til deg som ikke har gjort det.
Dekket bord
Vi skaffer (nesten) alt du trenger – skinn, spekk, oksekjøtt, løk, krydder – samt tråd og netting. Du skal ha med egen forkle, skjærefjøl, skarp kniv – og nål, hvis du har. MERK at prisen du betaler ved påmelding dekker kun kursavgift. På slutten av kvelden blir kjøttrullen du lager veid og du vil betale et tillegg (kilopris) for å dekke ingrediensene. Rullen koker du hjemme fordi det blir for kort tid på kurskvelden. Den kan også fryses og kokes senere. Sett av tirsdag 29. november. Her blir det god stemning, samt gratis kaffe og kake.
Velkommen til årets kjøttrull-begivenhet!

