Halloween på Høylemmen

søndag 31. okt Oppstart kl. 15:00
100,-

Familieforestilling på Halloween

En festlig familieforestilling på selveste Halloween. La barna kle seg ut (hvis de vil) og kose seg med boller og saft mens de bidrar til en musikkteater forestilling utenom det vanlige.

«0-100» er en uhøytidelig musikkteater-opplevelse for hele familien, men særlig barn i alder 4 – 12 år. Frode Eggen (kjent som Arnfinn i Telenors reklamefilm) forteller historier hvor mye av handlingens forløp bestemmes av barnas reaksjoner og tilbakemeldinger, noe som gjør hver forestilling unik! Siden det er Halloween, inviterer vi både barn og voksne som har lyst til det å kle seg ut – men det blir gratis boller og saft til alle uansett antrekk!

Aktørene består av:
Frode Eggen – historieforteller
Bjørn Marius Hegge – komponist og ensembleleder
Marianne Baudouin Lie – cello
Else Bø – piano

Alle musikerne virker også inn i handlingen, og forestillingen består av både forhåndskomponerte elementer og improvisasjon. Frode Eggen, har jobbet både med film, TV, teater, performance, dans og radio, og har sitt hovedvirke som improvisatør, skuespiller og klovn. Bjørn Marius Hegge er jazzkontrabassist blant annet i sin egen kvintett og trio, og fikk Spellemann i jazz i 2017. Alpaca Ensemble er et av landets viktigste samtidsmusikkensembler. De er fleksibel i besetning, men de fleste medlemmer bor i Trondheim.

Forestillingen inngår i Fjøsakademiets serie, Musikk & mat. Prisen er kr 100,- per billett, både voksne og barn. Småbarn 0-3 år gratis. Konserten arrangeres med støtte av Trøndelag fylkeskommune.

NESTE ARRANGEMENT →
Les mer

Vinsmaking

lørdag 03. jun Oppstart kl. 18:00
Les mer

Konsert

søndag 11. jun Oppstart kl. 16:00
Les mer

Kafé

onsdag 05. jul kl. 11:00 - 15:00
Les mer

Seattle Lilla Spelmanslag

tirsdag 18. jul Oppstart kl. 16:00
Les mer

Konsert fra TICC

lørdag 30. sep Oppstart kl. 13:00
200,-
Les mer

Gavekort fra Fjøsakademiet

Instagram