Fange av mi tid

lørdag 05. jun Oppstart kl. 20:00

«Skaansar viser seg som en svært god melodisnekrer. Han har en egen evne til å lage slentrende later med melodisk særpreg og snedige refreng» - Adresseavisen

Nesten ti år etter utgivelsen av det kritikerroste debutalbumet «Den blåaste natt», er Jo Skaansar endelig klar med nytt band og sin oppfølgerplate. «Fange av mi tid» tar utgangspunkt i Skaansars mangfoldige virke som kontrabassist og komponist, og et fruktbart låtskrivingssamarbeid på tvers av generasjoner med den trettifem år eldre Edvard Hoem. For øvrig er dikt og lyrikk av norske poeter fra ulike tidsepoker håndplukket og bearbeidet, og supplerer og kommenterer dermed Hoems særegne og gjenkjennelige litterære stemme.

Vokalist Ine Hoem, som de siste årene har tatt steget inn i den norske pop-eliten, er fortsatt en viktig samarbeidspartner og alliert. Sammen med Helge Lien og Håkon Mjåset Johansen skaper Ine og Jo musikalsk magi av Skaansars melodisk varierte og harmonisk sofistikerte komposisjoner, i skjæringspunktet mellom jazz, folkemusikk og vise.

«Som forfattar har eg hatt gleda av at Jo Skaansar har sett melodi til fleire av mine songtekster, og resultatet har etter mitt syn vore glimrande, ein frisk og dynamisk moderne klang, melodisk varierte og rytmisk spennande melodiar som kler mine tekster på ein framifrå mate» – Edvard Hoem

Fjøsakademiet har blitt erfaren med håndtering av smittevernstiltakene ved kulturarrangementer og er veldig opptatt av at publikumet alltid skal ha en trygg opplevelse hos oss. Vi planlegger å ha servering – men det er litt tidlig enda å si hva eller hvordan. Et begrenset antall billetter blir lagt ut til salgs og de må kjøpes på forhånd. Billettsalg åpner i februar. Velkommen til Høylemmen!

 

Konserten arrangeres med støtte fra Norsk kulturrådet.

Les mer

Babettes gjestebud

Les mer

Alpaca

Les mer

Gavekort fra Fjøsakademiet

Instagram