Lunsj-konsert

fredag 24. sep Oppstart kl. 14:00

Hele 17 land er representert da Trondheim International Chamber Music Competition (TICC) holdes i september. Også i år er vi så heldig å få høre en av de 10 unge strykekvartettene på Høylemmen..

 

Velkommen til en nydelig konsert på Høylemmen da vi får besøk av en strykekvartett fra årets konkurranse. Deltakerne i Trondheim 21.-25. september inkluderer Risus Quartet, som nylig vant Fischoff National Chamber Music Competition i USA, og Animato Quartet, en av prisvinnere i 2021-22 Dutch Classical Talent Award. Hele listen av de som vil konkurrere for den €15,000 første prisen ser slik ut:

Animato Quartet (Norge/Nederland)
Arete Quartet (Sør Korea)
Chaos Quartet (Tyskland/Ungarn/Italia/Nederland)
Clova Quartet (Bolivia/Spania/UK)
Quatuor Confluence (Frankrike)
Erinys Quartet (US/Latvia/Finland/Hellas)
Leonkoro Quartet (Tyskland)
Quartetto Leonardo (Italia)
Novo Quartet (Danmark/Poland)
Risus Quartet (Sør Korea/US)

Et av disse ensemblene skal vi høre på Høylemmen, bare vi vet ikke på forhand hvilket som kommer! Konkurransens forløp avgjør hvilken kvartett som gjester oss. Uansett byr konserten på en enestående mulighet til å oppleve unge kammermusikere på et meget høyt nivå.

Musikk & mat
Konserten inngår i vår serie, ‘Musikk & mat.’ Som vanlig, byr vi på noe godt å spise og drikke fra en time før konsertstart. Hva med lunsj og et glass vin? Eller kaffe og kake? Lunsjen består av en deilig elgsuppe med focaccia brød og kaffe. Den bestilles på forhånd når du kjøper billett til konserten. Kake og drikkevarer kjøpes i baren. Det blir flere konserter i serien: på søndag 31. oktober har vi en Halloween familieforestilling med Alpaca og den 14. november kommer en blåsekvintett med musikere fra Trondheim symfoniorkesteret.

 

Quartetto Leonardo
Risus Quartet
Erinys Quartet
Animato Quartet

 

Konserten følger gjeldende smittevernregler og restriksjoner gitt av helsemyndighetene og regjeringen. Et begrenset antall billetter blir lagt ut til salgs og vi ber publikum om å kjøpe på forhånd, enten på Hoopla-lenken øverst på denne siden eller ved å ringe Lindsay (tlf. 413 02 396).

 

Konserten arrangeres med støtte fra Trøndelag fylkeskommune.

NESTE ARRANGEMENT →
Les mer

Familieforestilling på Halloween

søndag 31. okt Oppstart kl. 15:00
Les mer

Blåsekvintett fra TSO

søndag 14. nov Oppstart kl. 18:00
Les mer

Håpets kappe

fredag 11. feb Oppstart kl. 20:00
Les mer

Fluekastekurs

onsdag - torsdag 29 - 30. jun kl. 17:00 - 21:00
Les mer

Babettes gjestebud

Les mer

Gavekort fra Fjøsakademiet

Instagram