Fange av mi tid

lørdag 05. jun Oppstart kl. 20:00
300,-

I skjæringspunktet mellom jazz, folkemusikk og vise - Jo Skaansars nyeste album 'Fange av mi tid'. Hjemmelaget mat og noe godt å drikke selges fra kl.19:00. Høylemmens unike atmosfære og gode akustikk sørger for resten.

Ni år etter utgivelsen av det kritikerroste debutalbumet «Den blåaste natt», er den etterspurte bassisten og psykologen Jo Fougner Skaansar klar med nytt band og sin oppfølgerplate «Fange av mi tid».

Platen tar utgangspunkt i Skaansars låtskrivingssamarbeid på tvers av generasjoner med den 35-år eldre Edvard Hoem. For øvrig er dikt og lyrikk av norske poeter fra ulike tidsepoker håndplukket med, og supplerer Hoems særegne og gjenkjennelige litterære stemme.

Datter til Edvard, Ine Hoem, er vokalist i gruppen. Sammen med Helge Lien, Håkon Mjåset Johansen, Hayden Powell (Lindsays sønn) og Oddrun Lilja Jonsdottir skapes det musikalsk magi av Skaansars melodisk varierte og harmonisk sofistikerte komposisjoner.

«Skaansar viser seg som en svært god melodisnekrer. Han har en egen evne til å lage slentrende later med melodisk særpreg og snedige refreng» – Adresseavisen

Jo Skaansar – kontrabass

Ine Hoem – vokal

Hayden Powell – trompet

Helge Lien – piano

Oddrun Lilja Jonsdottir – gitar

Håkon Mjåset Johansen – trommer

«Som forfattar har eg hatt gleda av at Jo Skaansar har sett melodi til fleire av mine songtekster, og resultatet har etter mitt syn vore glimrande, ein frisk og dynamisk moderne klang, melodisk varierte og rytmisk spennande melodiar som kler mine tekster på ein framifrå mate» – Edvard Hoem

Fjøsakademiet har blitt erfaren med håndtering av smittevernstiltak ved kulturarrangementer og er veldig opptatt av at publikumet skal ha en trygg opplevelse. Et begrenset antall billetter blir lagt ut til salgs og må kjøpes på forhånd, enten på her eller ved å ta kontakt med Lindsay (tlf. 413 02 396). Bestilling for mat og drikke tar vi ved bordet og betaling er ved kort, telefon eller vipps.

Arrangementet er blitt åpnet for et større publikum siden Røroskommune opphevet de lokale begrensninger på slutten av mai og nå følger nasjonale smittevernsanbefalinger.

Konserten arrangeres med støtte fra Norsk kulturrådet.

NESTE ARRANGEMENT →
Les mer

Kafé på Høylemmen

onsdag - onsdag 07 - 28. jul kl. 11:00 - 15:00
0,-
Les mer

Babettes gjestebud

Les mer

Alpaca

Les mer

Gavekort fra Fjøsakademiet

Instagram