Eurovision Song Contest

lørdag 18. mai kl. 19:30 - 00:00

Eurovision på Høylemmen!

En fest for vi som elsker Eurovision Song Contest med all dens glitter, glæm, knallbra låter, dårlige låter, kostymer, stemming, stemning, divaer og internasjonalt samarbeid!

Eurovision Song Contest 2019 blir den 64. utgaven av den populære årlige sang-konkurransen tidligere kjent i Norge som melodi Grand Prix. I fjor vant Netta fra Israel, og årets finale sendes derfor fra Tel Aviv – men du kan følge med på storskjermen på låven.
.
Inngangen på festen er GRATIS og vi setter opp drosje fra Røros til kun kr 50,- ved behov. Vennligst gi meg beskjed, helst via SMS til 413 02 396. Enkel mat, snacks, smågodt og drikke kjøper du i baren og da er det bare å kose seg resten av kvelden! TV-finalesendingen begynner kl. 21:00, men vi åpner dørene allerede 19:30 og vil vise tv-programmet som sendes i forkant av finalen. Vi har også andre Eurovision videosnutter på lur.
 
Ta med vennelaget! Ta med hele familien! Festen er åpen for voksne, ungdommer, barn og besteforeldre. Vurderings-skjema  (score card) får du på låven og vi pynter med flagg og glitter. Du kan bidra ved å ta med ekstra bordpynt eller pynte deg selv – hvis du vil. Har du flagg? Ta det gjerne med 🙂
 

Det er opprettet både facebook-arrangement og en gruppe som heter ‘Eurovision fest på Høylemmen’ for å gjøre det enklere å dele informasjon og idéer.

NESTE ARRANGEMENT →
Les mer

Champagne-smaking

fredag 14. jun kl. 19:00 - 22:00
Kr 575,-

Instagram