Balderdash

fredag 07. okt Oppstart kl. 18:00
250,-

"Balderdash” er den perfekte vitamininnsprøytning for trøndere i høst, har vi hørt! Derfor inviterer bandet, Quintus, med Hildegunn Øiseth i spissen, til Høylemmen i oktober..

Quintus er et band tilknyttet Fylkes-musikerne i Trøndelag. Bandet ble startet i 1994 og består i dag av musikere fra Norge, Sverige og Danmark. Selv om musikerne er skandinaviske, er musikken de selv komponerer og arrangerer inspirert av tradisjoner fra hele verden. De siste tilstrømningene til bandet inkluderer mye kunnskap innen jazz og rytmiske stilarter. Det musikalske vennskapet og samarbeidet med jazztrompeteren Hildegunn Øiseth har oppstått i forlengelsen av dette.

Hildegunn Øiseth reiser verden rundt med sin musikk, men er bosatt i Trondheim. Hun er en improvisasjonskunstner det er umulig å ikke bli berørt av. Hildegunn spiller både trompet og bukkehorn og har hentet inspirasjon fra ulike himmelstrøk i sine komposisjoner. Hun har utgitt en rekke album og det neste er allerede på trappene.

«Balderdash» er synonymt med lek, tull&tøys, jazz, og er tittelen på en av Hildegunn sine komposisjoner. Ordet har en god energi og vi synes det inneholder det musikken vil formidle: En dash lek, en dash improvisasjon, en dash elektronikk, en dash energi, en dash melankoli og selvfølgelig en dash spilleglede! En smeltedigel av jazz og tradisjonsmusikk fra både norsk, afrikansk og østlig kultur.

Et «Balderdash» møte i studio med Hildegunns musikk har ført frem til nye versjoner av Hildegunns komposisjoner som det blir en fest å fremføre. Det vil gi denne høsten enda flere farger for det trønderske publikum.

Besetning:
Hildegunn Øiseth – trompet/bukkehorn
Sturla Hauge Nilsen – trompet/flygelhorn
Morten Schrøder – trompet/flygelhorn
Anders Bast – sax/bassklarinett
Elisabeth Fossan – trombone/basstrompet
Steffen Granly – tuba
Lasse Ehn – trommer

Dørene åpner kl.17:00

Billettpris:
Voksen kr 250,-
Student kr 100,-
Barn & ungdom (16-år og yngre) GRATIS

 

NESTE ARRANGEMENT →
Les mer

Vinsmaking

lørdag 03. jun Oppstart kl. 18:00
Les mer

Konsert

søndag 11. jun Oppstart kl. 16:00
Les mer

Kafé

onsdag 05. jul kl. 11:00 - 15:00
Les mer

Seattle Lilla Spelmanslag

tirsdag 18. jul Oppstart kl. 16:00
Les mer

Konsert fra TICC

lørdag 30. sep Oppstart kl. 13:00
200,-
Les mer

Gavekort fra Fjøsakademiet

Instagram