Familieforestilling på Halloween

søndag 31. okt Oppstart kl. 15:00

Familieforestilling på Halloween

«0-100» er en familieforestilling på selveste Halloween. Frode Eggen, i samspill med Alpaca Ensemble, forteller historier hvor forestillingens forløp bestemmes av barnas reaksjoner og tilbakemeldinger. Vi serverer gratis boller og saft.

Aktørene består av:
Frode Eggen – historieforteller
Bjørn Marius Hegge – komponist og ensembleleder
Marianne Baudouin Lie – cello
Else Bø – piano.

Alle musikerne virker også inn i handlingen, og forestillingen består av både forhåndskomponerte elementer og improvisasjon. Forestillingen baseres mye på reaksjon og tilbakemelding fra barna som ser på, noe som gjør hver forestilling unik! Siden det er Halloween, inviterer vi barn (og voksne, hvis de vil) til å kle seg ut, men dette er på ingen måte obligatorisk! Vi har tenkt uansett å spandere både boller, saft og litt ‘knask’ til ungene.

Frode Eggen (kjent for noen fra Telenor-reklamefilmen) har jobbet både med film, TV, teater, performance, dans og radio – og har sitt hovedvirke som improvisatør, skuespiller og klovn. Bjørn Marius Hegge er jazzkontrabassist blant annet i sin egen kvintett og trio, og fikk Spellemann i jazz i 2017.

Alpaca Ensemble er et av landets viktigste samtidsmusikkensembler og er bosatt i Trondheim. De er fleksible i besetning og er gjennom sitt arbeid en kreativ pådriver, arbeidsgiver og bidragsyter i både Trondheimsregionens og landets kulturliv.

Forestillingen inngår i Fjøsakademiets serie, Musikk & mat. Det blir gratis boller og saft til barna! Arrangementet passer for alle i barneskolealder, samt litt på hver side.. Billettene kjøpes på forhånd men kan hentes ved døren.

 

Konserten arrangeres med støtte av Trøndelag fylkeskommune

← FORRIGE ARRANGEMENT NESTE ARRANGEMENT →
Les mer

Lunsj-konsert

fredag 24. sep Oppstart kl. 14:00
Les mer

Blåsekvintett fra TSO

søndag 14. nov Oppstart kl. 18:00
Les mer

Håpets kappe

fredag 11. feb Oppstart kl. 20:00
Les mer

Fluekastekurs

onsdag - torsdag 29 - 30. jun kl. 17:00 - 21:00
Les mer

Babettes gjestebud

Les mer

Gavekort fra Fjøsakademiet

Instagram