Vintervollen, 7372 Glåmos

YOGA, TAIJI..

Christayogalaven

DETTE SKJER I 2018

 

Foreløpig, har vi ingen planer for flere yoga eller taiji aktiviteter i 2018. Herunder, kan du lese litt om tidligere aktiviteter som vi har hatt:

 

Baby yoga & Baby massasje 2017

Siden vi hadde kvalifisert yoga instruktør og nybakt mor, Christa Powell, hjemme på besøk fra New York i februar, arrangerte vi to klasser med baby i fokus - yoga for baby pluss mamma (eller pappa) og baby massasje.

  TrudeyogalavenBabymassasje2017

 

Yoga for den modne kropp 2014

Den herlige mykheten vi er født med forsvinner gradvis gjennom livet, men regelmessige kroppsøving og utøying kan motvirke stivheten og forbedre dårlig kroppsholdning. Dette ble fokuset i 'Yoga for den modne kropp' som foregikk på Glåmos samfunnshus i 2014, med instruktør Colinda van Liere fra Nederland, som på denne tiden drev yoga studio på Tolga:                                     

unniColinda

 

Den store yogadagen 2013

I 2013 hadde vi mye og variert aktivitet innenfor yoga og taiji: Christa Powell og Colinda van Liere holdt, i perioder, ukentlige formiddagsklasser med 'Yoga for alle' eller senior-yoga på Glåmos samfunnshus; 'Ekvilibrium', en yoga skole drevet av Anders Wilmann og Berit Indset, hadde helgekurset 'Den store yogadagen' - en introduksjon til yoga - med mange deltakere, også på Glåmos samfunnshus.

                        andersberit

Den siste helgen i april prøvde vi taiji med instruktører, Frode Strand karlsen og Tine Maria Lambert, fra Trondheim Taiji senter. Kurset ble en intensiv introduksjonshelg hvor man lærte oppvarming og avspennings-øvelser, sammen med første del av "Chen man Chings 37 posture, short form". Det usedvanlig fine været betydde at vi kunne øve på terrassen på Vintervollen:     

  taifrode   


 Thai massasje 2010 og 2011

En av de alle første kurstilbudene på Fjøsakademiet var Thai-massasje - en terapeutisk behandling som kombinerer akupressur-punkter, yogastillinger og myk tøying. Høsten 2010 og våren 2011, arrangerte Fjøsakademiet kurs i yoga og thai-massasje med instruktør, Christa Powell. Etterpå, spiste vi thai mat på kjøkkenet på Vintervollen, sammen.

        

 

 

 

  

Oppdatert 20.05.17

 

Norsk bokmål

 Følg oss på
 Facebook

Siste nyheter

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Lindsay
på telefon 41 30 23 96
eller send e-post til:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.