Vintervollen, 7372 Glåmos

Discover Shetland

IMG_0870.jpg


Vakre Shetland er alle best når man bor på de artige små hotellene, får med seg både spektakulær natur og fascinerende 'gjemte' perler, spiser de beste kamskjellene og kommer i prat med den lokale befolkningen!

Med Fjøsakademiet, får du en norsktalende reiseleder som har selv bodd på Shetland og som vil sørge for at du får en uforglemmelig opplevelse av disse vakre øyene! Reisegruppen pleier å være liten (maks.10 stk) og reiser i løpet av august. Kronekurset har gjort at vi avventer med 2018-turen men vil gjerne høre fra folk som kan muligens være interessert i å bli med når vi arrangerer neste gang.

 
Tidligere Shetlandturer 

Bildene her er fra 2011 og 2012 da vi tilbrakte en herlig uke i skjønne naturomgivelser på Shetland i regi av Fjøsakademiet. Det ble en opplevelsesrik tur hvor vi blant annet besøkte vikingbosetninger og gamle slott, tok en båttur til Mousa, fikk guiding i Lerwick og Scalloway, gikk tur på Storbritannias nordligste øy og besøkte flere steder forbundet med Shetlandsbussen.

Vi var forberedt på dårlig vær men var heldige og fikk mye sol og varme. Kun én dag måtte vi finne fram regnklærne, og da valgte vi å besøke en landbruksutstilling. Der fikk vi varme oss innendørs med hjemmelaget suppe og hjemmebakst.

Ellers fikk vi høre folkemusikk på pub, rusle barbent på hvite strender, nyte det rike fugle- og dyrelivet, treffe lokalbefolkningen, handle knitwear og spise fish'n'chips.

 

IMG_0766.jpg

IMG_0711.jpg 

IMG_0739.jpg 

 IMG_0833.jpg

IMG_0791.jpg 

IMG_0839.jpg 

IMG_0908.jpg   IMG_1113.jpg

 

 

 

 

Oppdatert 18.04.18

Norsk bokmål

 Følg oss på
 Facebook

Siste nyheter

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Lindsay
på telefon 41 30 23 96
eller send e-post til:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.