Vintervollen, 7372 Glåmos

SPRÅKKURS

klasserom


SPRÅKKURS PÅ FJØSAKADEMIET 

*   *   *

Fjøsakademiet tilbyr språkkurs for voksne i vårt eget undervisningslokale på Glåmos. Undervisningsgruppene er små og vi bruker de beste og nyeste kursbøkene som er på markedet. Våre moderne og morsomme metoder legger stor vekt på det muntlige. Vi supplerer pensumet med artikler fra dagens media og med morsomme språk-leker. Hovedmålet er at alle kursdeltakere skal tørre å snakke og at læringen skal være morsom og relevant.

Klasserommet på Vintervollen er lyst og trivelig, med plass til maksimal 10 studenter. Atmosfæren er meget vennlig og vi tar oss en kaffepause i løpet av kvelden.


Engelsk

Engelsk-kurs ble blant de alle første studietilbudene da Fjøsakademiet åpnet i høsten 2010 og har stått regelmessig på studie programet siden den tiden. Vi fleste av våre kurs er for nybegynnere eller for de som kan litt fra før, mens enkelte er beregnet for viderekomne. Kurstilbudet varierer til enhver tid og blir lagt ut her på hjemmesiden og på facebook. Hvis du vil lære engelsk vennligst send oss et forespørsel. Med tilstrekkelig interesse tilbyr vi et nytt kurs i 2018.

 

Spansk

Vårt første spansk-kurs startet på våren 2016 og var for nybegynnere. Kurset ble fullt opp med en gang, og det viser seg å være store interesse for å lære dette populære språket som kan bli så nyttig på feriereisen. Hvis du vil lære spansk vennligst send oss et forespørsel. Med tilstrekkelig interesse tilbyr vi et nytt kurs i 2018.

KårboligEngelskStudenter


Språklærer Lindsay Winfield-Chislett

Lindsay er britisk og har mange års erfaring som språklærer for voksne. Hun har Cambridge CELTA (Certificate of English Language Teaching to Adults) og London Chamber of Commerce FTBE (Foundation Certificate for Teachers of Business English).  

Hun har holdt kurs for flere institusjoner og firmaer, bl.a. Folkeuniversitetet, National Oilwell, Brunvoll AS, Innovasjon Norge, Pensjonistuniversitetet, Fylkeshuset i M&R og Høgskolen i Molde.

Lindsay snakker flytende norsk og engelsk, har tidligere studert fransk, og har familie i både Storbritannia og Spania. 

 

Lindsay_books


 
Studietur til Storbritannia 

Som en del av engelskundervisningen, tilbyr Fjøsakademiet, av og til, klassetur til England. Disse er lagt opp slik at det er mange anledninger til å treffe folk og øve på språkferdigheter. Bildene her fra 'Elementary English' tur til York i oktober 2012. 

 IMG 1541

Nivå-betegnelse

Det finnes en standard internasjonal betegnelse for de ulike studienivåer på engelsk språkopplæring. Fra det enkleste til det mest avanserte heter de: Beginner, Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate, Advanced og Proficient.

Oppdatert 22.09.17

Norsk bokmål

 Følg oss på
 Facebook

Siste nyheter

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Lindsay
på telefon 41 30 23 96
eller send e-post til:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.