Vintervollen, 7372 Glåmos

Artikler

VINSEMINAR

 

Vinsmaking2
Fredag 01. juni kl. 19:00 - 22:00 

VINSMAKING

med Armin Begic

PRIS kr 495,- per person per kveld Vipps kr 495,- til Fjøsakademiet 117528 eller fyll ut skjemaet HER 

 

Viner til sommer og til grillmat

Vinsmakingen denne gangen handler viner som passer til den lyse og varme årstiden og hvilke viner man skal drikke til grillmat. Vi skal prøve 7-8 viner - en musserende, 2 hvite, 1 rosé, 2-3 røde og en dessertvin. Litt å bite i blir det også og kanskje en lite vinquiz til slutt. Seminaret passer for alle som er interessert i vin. Velkommen til en trivelig, sosial og lærerik kveld på Høylemmen!

Om Armin
Armin er bosatt på Røros og jobber på det ærverdige spisestedet, Vertshuset, Han er utdannet servitør og vinkelner ved Norsk Sommelier Utdannelse (NSU) i Trondheim.

 

Vinsmaking1

 

Senere datoer
Vi har planlagt flere vinseminarer i løpet av 2018. Felles for disse er at vinene vi skal lære om kommer fra Italia, men ellers er kveldenes temaer ulike og man behøver ikke å ha vært med på den første kvelden for å få nytte av en eller flere av de andre. Benytt påmeldingsskjemaet over for å sikre din plass på dette meget populært arrangement.

Fredag 14. september   - Italienske viner som smaker godt med vilt
Fredag 23. november    - Hva vil du servere med årets julemat? 

 

Velkommen til vinsmaking på Fjøsakademiet!
 

GAVEKORT 

 

 

 

Oppdatert 02.04.18

Norsk bokmål

 Følg oss på
 Facebook