Vintervollen, 7372 Glåmos

 

 HPT1 1

 

Lørdag 24. mars kl. 21:00 (20:00)

PÅSKEJAZZ PÅ HØYLEMMEN

MED HAYDEN POWELL TRIO

*         *         *

 

Velkommen til påskejazz på Høylemmen! Live musikk fra prisbelønte jazz-musikere, noe godt å spise, et glass i hånda og upåklagelig stemning! Dørene åpner kl. 20:00 og bandet spiller fra 21:00.

Trompetisten Hayden Powell står i spissen for en trio hvor lekenhet og spilleglede er stikkord. De tre musikerne er velkjente for sin særegne og melodisk anlagte kammerjazz, og elsker å komme tett på publikum. Med stor variasjon i det musikalske uttrykket spiller de originale låter som er intrikate men groovy, enkle men med dybde. 

 
BILLETTSALG på  Ticketmaster 

eller på døren kr 200,-
Bar, nattmat/snacks, gratis kaffe

 

FELLESDROSJE Vi ordner maxitaxi fra Røros taxiholdeplassen til Vintervollen kl.20:00 og tilbake igjen en halvtime etter konsertslutt. Prisen kr 50 hver vei. Bestill ved å sende sms til Lindsay tlf 413 02 396. 

 

*         *         *


MER OM BANDET

Hayden Powell startet sin karriere som 13-årig medlem av den tradisjonelle jazzband Dixi fra Molde. Han mottok Moldejazz og Sparebank 1 sitt Jazzstipend i 2006 og Trondheim Jazzfestivals talentpris i 2009. Powell har alltid vært en dyktig instrumentalist, men de seinere åra har han utviklet en direkte imponerende instrumental kontroll og trygghet, uten at han gir inntrykk av å safe. (Petter Petterson, Romsdals Budstikke).  

Pianist Eyolf Dale og kontrabassist Jo Skaansar er Powell sine faste medspillere. De er begge følsomme og intuitive instrumentalister, som med et glødende driv utgjør et ideelt partnerskap for Powells dynamiske trompetspill. Dale har de siste årene markert seg som en av landets mest spennende ung pianister med sine kritikerroste og Spellemann-nominerte soloutgivelser. Skaansar er jazzbassist / komponist som har mottatt flere talentpris og kunstnerstipend.

Alle tre musikerne har bakgrunn fra jazzlinja på NTNU i Trondheim og Norges musikkhøgsole i Oslo og alle har gitt ut flere album, både solo og i samarbeid med en rekke kjente artister. De har spilt i flere utgaver av Trondheim Jazzorkester og turnerer mye både i Norge og i utlandet.

Trioen har gitt ut tre album:The Attic  (2011), Roots and Stems (2013) og Circadian Rhythm and Blues  (2015). Et nytt album er på trappene, med bestillingsverk skrevet spesielt for bandet. Trioen har holdt konserter over hele Norge, på store festivaler som Moldejazz og Nattjazz, og i Tyskland og Nederland. Med over 70 konserter i bagasjen er trioen mer samkjørt enn noen gang!

 HPT Victoria 10

Honest, melodic music played with passion and delivered straight from the heart - Ian Patterson, All About Jazz. Bildet tatt på Victoria jazzscene i Oslo.

 https://www.youtube.com/watch?v=pCUOkOISkqA&list=PL0AiexNvEpFGDcex7-bBupQ49Uy-I5ogE

 

 

 

 


Oppdatert 20.03.18

 

 

 

 

 

Norsk bokmål

 Følg oss på
 Facebook

Siste nyheter

Støttespillere

 

tso logo hoy svart