Vintervollen, 7372 Glåmos

KLASSISKE PERLER

Bilde Trio 1

 

Lørdag 17. februar 2018

KLASSISKE PERLER PÅ HØYLEMMEN 

Et samarbeid med Trondheim Symfoniorkester & Opera


 *     *     *

ENDELIG har vi fått et bra piano på låven - og skal ha innvielse med en av Norges fremste pianister! Dyktige musikere fra Trondheim Symfoniorkester & Opera presenterer nydelige klassiske perler på Høylemmen lørdag 17. februar i vår serie Musikk & matglede. 

Jørgen Larsen, Margrete Hegelund (cello) og Kåre Aambø (obo) - alle solister med TSO - har valgt noen av deres favoritter for å glede sitt publikum. Kommer du allerede kl.13:30 kan du nyte en deilig Vintersuppe med elgkjøttdeig i forkant av konserten I hyggelig samvær med andre konsertgjengere.

 

Matservering kl.13:30 / Konsert kl.14:30

BILLETTPRIS inkl. mat kr 395,-

PÅMELDING: her  eller til tlf. 413 02 396

 

*     *     *

 

MENY for dagen blir en deilig 'Vintersuppe med elgkjøttdeig' og hjemmebakt focaccia, samt kaffe og kake. Vi har salg av vin og øl. Vipps og betalingsterminal har vi også..

5384935501

 
 
*     *     *
 

Jørgen Larsen (1958) er fra Trondheim, og studerte blant annet med Eva Knardahl og Robert Riefling i Oslo og Albert Ferber i London. Allerede i 1980, bare 21 år gammel, ble han ansatt som akkompagnatør ved daværende Trøndelag Musikkonservatorium. Nå er han professor i klaverfag ved utøvende studier på Institutt for musikk, NTNU, ved siden av å være en aktiv solist og kammermusiker - samt orkesterpianist i Trondheim Symfoniorkester.

Blant Larsens samarbeidspartnerer har vært Arve Tellefsen, Bjarne Fiskum, Harald Bjørkøy og Randi Stene. I tillegg har han gitt ut flere CDer. Hans repertoar omfatter over 30 klaverkonserter og solorepertoar som spenner fra Bach til samtidsmusikk. 

  

re Sture Aambø er født i Molde 1957 og startet sin opplæring som oboist i den lokale musikkskolen. Senere utdannet han seg ved Østlandets musikkonservatorium under Erik Niord Larsen og i en kortere periode hos Günter Passin og Albert Mayer i Berlin.

Kåre ble ansatt som oboist og engelskhornist i Trondheim symfoniorkester fra august 1984 og som solo-oboist  fra januar 1992.  Han er initiativtaker og medlem av Midtnorsk Kammerensemble og har turnert over hele Norge, Skandinavia og Europa som oboist i Trondheim blåsekvintett.  Kåre har diverse  plateinnspillinger med TSO, Trondheim blåsekvintett og som freelancer, til sitt navn.

 

Margrete W. Hegelund begynte å spille cello og piano 7 år gammel og vant 'Spill selv' på cello og fikk 2. pris på Ungdommens pianomestre i 1974. Fjorten år gammel, spilte hun cellosolo på Harald Sæveruds jubileumskonserter i Bergen. Hun tok solistdiplom på cello i Stockholm på Edsberg Musikskola i 1985 med Frans Helmerson som lærer.  22 år gammel fikk hun jobb med Trondheim Symfoniorkesteret og har vært solo-cellist der i 31 år.

Ved siden av orkesteret har Hegelund spilt mye kammermusikk og solo. Hun har vært solist med Sveriges Radios Symfoniorkester, Helsingborg Symfoniorkester, Oslo Philharmonien, Bergen Philharmonien, Stavanger Symfoniorkester, Trondheim Symfoniorkester pluss en rekke amatørorkestre.

 
 
PROGRAM

C.Saint-Saens           Svanen fra Dyrenes karneval
F. Poulenc                 Sonate for obo og klaver 1. Sats              
Debussy:                   Reflets dans l’eau   
J.S.Bach                    Preludium fra  solosuite nr 1                     
Mozart:                      Fantasi I d-moll for klaver                          
J.G. Naumann           Duett obo – cello                                                            
M. Bruch                    Nachtgesang fra 8 stykker                        
J.S. Bach                   Sarabande fra solosuite nr 5                    
C. Nielsen                  Romanse for obo og klaver 
F. Poulenc                  Trio obo-cello og klaver 2. sats 


(Det kan komme programendringer..)                        

 
 TSO1
Fra en tidligere konsert på Høylemmen
 
 
 *     *     *
 
 
 LØRDAG 17. FEBRUAR BLIR EN FESTDAG FOR FJØSAKADEMIET! 
 
 
 
 
 

Oppdatert 31.01.18

Norsk bokmål

 Følg oss på
 Facebook

Siste nyheter