Vintervollen, 7372 Glåmos

Kjøttrull2016

 
LÆR Å SY KJØTTRULL!

Mandag 27. november 2017 kl.19:00

Høylemmen på Vintervollen

 

*     *     *

 

Saftig, hjemmelaget kjøttrull til jul? Selvsagt! Og ikke vanskelig heller når kokkutdannede Rolf Solbakken veileder oss gjennom alle trinnene. Rolf har lært hvordan å sy kjøttrull etter sin mor og mormor hvis kjøttrull fortsatt er legendarisk på Glåmos, og han har stor glede av å videreføre sin barnelærdom.

I tre år på rad har vi arrangert kurskveld i kjøttrull-sying, og det tilbyr vi igjen i 2017, denne gangen med en liten vri: etter ønske fra flere tidligere deltakere, starter vi kurset med instruksjoner for bevaring og koking av kjøttrull. Hensikten med dette er for at du kan bestemme om du ønsker å sy én stor eller flere små rull - som blir fine julegave, hvis du klarer å gi dem vekk! 

Vi gjentar fjorårets suksess og inviterer til Høylemmen på Vintervollen, mandag 27. november. Her blir det god stemning, passe varmt, noe godt å spise (gratis) og til og med litt julestemning, hvis Lindsay får lov..

Rolf har med seg alt som trengs av ingredienser - skinn, spekk, oksekjøtt, løk, krydder - samt tråd, nål og netting. Det eneste du må ta med er forkle, skjærefjøl og skarp kniv!Kjøttrullen(e) blir til slutt veid(e) og du betaler en kilopris, som dekker ingrediensene. Rullen kokes hjemme fordi det blir for kort tid på kurskvelden. Den kan også fryses og kokes senere. Velkommen til årets kjøttrull-begivenhet!

  

          Kjøttrull20165Kjøttrull20164

          Kjøttrull20162 Kjøttrull20163

 

PRIS

Pris kr 300,- pluss ingredienser (etter vekt)

PÅMELDING

Påmeldingen til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 

 

Oppdatert 29.08.17 

Norsk bokmål

 Følg oss på
 Facebook

Støttespillere

 

tso logo hoy svart