Vintervollen, 7372 Glåmos

 

 HPT1 1

 

Lørdag 24. mars kl. 21:00

HAYDEN POWELL TRIO

Jazzaften på Høylemmen

 

*         *         *

 

Velkommen til vår første jazz konsert på låven! Live musikk fra pris-belønnte jazz-musikere, noe godt å spise og et glass i hånda. Vi kommer til å serverenattmat og vi har salg av øl og vin. Kaffen er gratis. Klar for lørdagskveld på Høylemmen?

PRIS kommer snart 

PÅMELDING Fyll ut skjemaet eller send beskjed til Lindsay tlf 413 02 396

 

Klokkeklar melodiker med autoritet
Trompetisten Hayden Powell står i spissen for en trio hvor lekenhet og spilleglede er stikkord. De tre musikerne er velkjente for sin særegne og melodisk anlagte kammerjazz, og elsker å komme tett på publikum. Med stor variasjon i det musikalske uttrykket spiller de originale låter som er intrikate men groovy, enkle men med dybde. 

- Powell har alltid vært en dyktig instrumentalist, men de seinere åra har han utviklet en direkte imponerende instrumental kontroll og trygghet, uten at han gir inntrykk av å safe. Alt fra sarte hvisk til røffe growl og utspill med trøkk leveres som en vel integrert del av en luftig klangvev (Petter Petterson, Romsdals Budstikke). Pianist Eyolf Dale og kontrabassist Jo Skaansar er Powell sine faste medspillere. De er begge følsomme og intuitive instrumentalister, som med et glødende driv utgjør et ideelt partnerskap for Powells dynamiske trompetspill.

Hayden Powell har gitt ut tre album: The Attic(2011), Roots and Stems (2013) og Circadian Rhythm and Blues  (2015). Musikken tar lytteren gjennom en rekke stemninger, fra intense og groovy tempolåter til ulmende ballader. Et nytt album er på trappene, med bestillingsverk skrevet spesielt for bandet. Hayden Powell Trio har holdt konserter over hele Norge, på store festivaler som Moldejazz og Nattjazz, og i Tyskland og Nederland. Med over 70 konserter i bagasjen er trioen mer samkjørt enn noen gang!

 HPT Victoria 10Honest, melodic music played with passion and delivered straight from the heart - Ian Patterson, All About Jazz. Bildet tatt på Victoria jazzscene i Oslo.

 

 

 

 


Oppdatert 31.01.18

 

 

 

 

 

Norsk bokmål

 Følg oss på
 Facebook

Støttespillere

 

tso logo hoy svart