Vintervollen, 7372 Glåmos


Easelhay


FJØSAKADEMIETS MALEKLUBB

Fredag 9. mars kl.18:00 - 21:00

GRATIS  

 

 *         *         *

Fjøsakademiets maleklubb er et gratis tilbud til kunstinteresserte som vil ha kontakt med andre likesinnede. Medlemskap er åpent, gratis og uformelt: du dukker simpelthen opp hvis du har lyst! Ta gjerne med male- eller tegne-saker, men, hvis du ikke har, kan du låne med oss. Vi er en vennlig gruppe og 'medlemskap' er totalt uforpliktende. Vi har vår egen facebook-side hvor man kan få siste nyhetene om våre maleaktiviteter, stille spørsmål og legge ut egne saker.

Maleklubben møter 5-6 ganger for året og formålet er gjensidig inspirasjon, støtte og sosialt samvær. Som regel, samles vi på Vintervollen for å male/tegne sammen, men en gang i blant drar vi på en utstilling - som her på Galleri Kårstuggu (Orvos) i 2016:

 

JustinChirico

På et typisk treff er vi mellom 6-10 personer. Man trenger ikke å ha malt før, og er like velkommen som hobby-entusiast som erfarne kunstner! Kaffe, te og snacks har vi også - kanskje til og med hjemmebakst! Enkelte ganger kommer inspirasjon av å slå an en prat over kaffen mens du kaste et blikk over andres kreativitet..

Som aktivt medlem av maleklubben, er du blant de første som får tilbud om å melde seg på Fjøsakademiet kurs og andre male-aktiviteter. I oktober 2015, reiste fem av våre medlemmer til Abruzzo, Italia, for et eksklusive 'kulinarisk malekurs'.

3Students1

UK7

RELATERTE AKTIVITETER

Se under MALEAKTIVITETER for flere kunst-relaterte begivenheter, både de som er aktuelle per i dag og de som vi har hatt tidligere.

Cosmos.jpg

 

 Oppdatert 26.01.18

Norsk bokmål

 Følg oss på
 Facebook

Støttespillere

 

tso logo hoy svart