Vintervollen, 7372 Glåmos


Arild2015

FJØSAKADEMIETS MALEKLUBB

Fredag 9. mars kl.18:00 - 21:00

GRATIS  

 

 *         *         *

Fjøsakademiets maleklubb er et gratis tilbud til alle som liker - eller som kunne tenke seg - å male / tegne / lage kunst i trivelig selskap sammen med andre. Det finnes ingen formelle medlemsskap, men du kan be om å bli medlem av vår facebook gruppe, 'Fjøsakademiets maleklubb' hvis du vil. 

På et typisk treff er vi mellom 6-10 personer. Man trenger ikke å ha malt før, og er like velkommen som hobby-entusiast som erfarne kunstner! Kaffe, te og snacks har vi også - kanskje til og med hjemmebakst! Enkelte ganger kommer inspirasjon av å slå an en prat over kaffen mens du kaste et blikk over andres kreativitet..

Før i tiden, brukte vi klasserommet på Vintervollen men siden dette er blitt til kontor har vi flyttet alt utstyret til selveste låven. Her har vi lerreter, papir, staffelier, pensler, maling og mye mer. Hvis du har dine egne saker kan du ta dem med. Ellers kan du låne hos oss. Alt er gratis bortsett fra lerreter som vi må ta litt betalt for.

Maleklubben møter 5-6 ganger for året og formålet er gjensidig inspirasjon, støtte og sosialt samvær. Som regel, samles vi på Vintervollen, men en gang i blant drar vi på en utstilling eller annen utflukt. Bildet over er fra et malekurs med tittel, 'Jeg kan ikke male' og bildet rett under teksten her er fra et kulinarisk malekurs i Italia i 2015. Som medlem av maleklubben, er du blant de første som får tilbud om å melde seg på slike aktiviteter.

Hjertelig velkommen, enten du har vært her før eller om du har lyst til å prøve for første gang :-)

 

3Students1

UK7

RELATERTE AKTIVITETER

Se under MALEAKTIVITETER for flere kunst-relaterte begivenheter, både de som er aktuelle per i dag og de som vi har hatt tidligere.

Cosmos.jpg

 

 Oppdatert 26.02.18

Norsk bokmål

 Følg oss på
 Facebook

Siste nyheter

Støttespillere

 

tso logo hoy svart